Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Και ο εθνικός μας σάτυρμαν, τους υποστηρίζει.


Σε  συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, ήλθε και ο Λαζόπουλας να πεί τη γνώμη του και να υποστηρίξει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών. Μάλιστα συνέδεσε τους "αγώνες" τους με την ιστορική συνέχεια της Ελλάδος.
Ο κος Ι5 με τα ροζιασμένα χέρια από την τσάπα, τις αθώες παιδικές αναμνήσεις από το χωριό του και την αριστερίστικη ιδεολογία υποστήριξε - φυσικά -  και το κλείσιμο των δρόμων.
Εν μέσω μάλιστα - χλιαρών - χειροκροτημάτων των αποχαυνωμένων παραβρισκομένων θεατών στην παρωδία του.
Αναρωτιέται κανείς, πως δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος από το ακροατήριο για να του "χαλάσει τη σούπα". Απλά δηλαδή να τoν ρωτήσει άν  εκείνος ποτέ  βρέθηκε με το παιδί του κολλημένος στην κίνηση εξαιτίας μπλόκου των αγροτών ή άν ποτέ οδήγησε φορτηγό μέχρι την Ηγουμενίτσα για να περιμένει μετά εβδομάδες να ταξιδέψει και πολλά ακόμα. Αλλά τα αυτονόητα υποχωρούν μπροστά στις λαϊκίστικες κορώνες του κυρίου που έχει πάντα δίκιο επειδή "κάνει σάτιρα".
Το κακό είναι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση προσπάθησε να πείσει τους ταλαιπωρημένους Έλληνες πως το να κλείνει κανείς τους δρόμους είναι και η ενδεδειγμένη λύση για να λύνονται τα προβλήματα.
Καλά θα ήταν - τέλος -  να καταλάβουν αυτοί που του δίνουν τα νούμερα - επομένως και το βήμα - να εκσφενδονίζει όλες αυτές τις παπαρολογίες, οι πολίτες δηλαδή, πως στη συγκεκριμένη περίπτωση τζαμπαμάγκες σαν τον Λαζόπουλο είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Και όχι να κάθονται επευφημώντας άκριτα κάθε ευφυολόγημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: