Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Και ο Λάκης, τον Αλέξη του.



Τελικά, ο γράφων νομίζει ό,τι βρίσκεται στη δεινή θέση να βλέπει τον Ι(5) μόνο και μόνο για να έχει να κρίνει τα λογίδρια που λέει και "επηρεάζει" το -σχεδόν- 60% των τηλεθεατών που του δίνει η -μονοπωλιακή- AGB.
Μέσα σε όλα αυτά, σε ένα αντιεξουσιαστικό κρεσέντο, "έκραξε" τον Καρατζαφέρη με ύφος σαν της γιαγιάς μας, για το τρομερό παράπτωμα του   οτι  δεν θυμόταν το όνομα του 16χρονου που σκοτώθηκε πέρσι. Αλλά και τον Πάγκαλο και οποιονδήποτε άλλο δεν του κάνει τη χάρη να συμβαδίζει με την παρανοϊκή του λογική, που ανάμεσα στα γέλια φαντάζει ως πανάκεια για όλα τα δεινά της χώρας.

Αναρωτιέται δε κανείς τί θα πεί ο δεξιά τσέπη - αναρχοαριστερή ιδεολογία για το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα και τους 6 τραυματίες: άραγε θα λιβανίζει το περιστατικό όπως το "κουφάρι" της ανάμνησης του Αλέξη για αρκετά χρόνια ακόμα; Θα θυμάται και θα αναφέρει τα άτυχα θύματα - αστυνομικούς - που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν από τέτοιες ενέργειες τύπου Αλ Καπόνε;
Δεν είναι μόνο ότι ο εν λόγω παλιάτσος προσπαθεί να διορθώσει τα "κακώς κείμενα" της χώρας μέσα από μελιστάλαχτους μονολόγους, συνοδεία λυπητερής μουσικής, με ύφος ανάμεσα σε αυτό της Κάλας και του Βασιλάκη Καϊλα, αλλά επιπλέον σταθερά -σχεδόν- υποστηρίζει κάθε ευφυϊολογηματική μπαρούφα ξεστομίζουν οι Τσιπροπαπαρηγάδες. 
Έδωσε όμως και τη συμβουλή του: άλλο αστυνόμευση και άλλο αστυνομοκρατία. Ευφυέστατο και πρωτότυπο, ενώ το αποχαυνωθέν ακροατήριο σπεύδει να χειροκροτήσει  όποτε και άν ο Λάκης της καρδιάς τους μιλήσει στην "ψυχή"  του κόσμου με τη γνωστή συμβουλευτική, απόμακρη χαμηλή φωνή, πρίν τους οδηγήσει σε ένα ακόμα κρεσέντο γέλιου με κάποιο άσχετο βιντεάκι που οι ηλεκτρονικά αλφαβητισμένοι έχουν ήδη δεί 15 μέρες πρίν στο διαδίκτυο.
Το βέβαιο πάντως είναι το εξής: άν όλοι οι σκεπτόμενοι είχαν για συμβουλάτορα αυτόν τον παλιάτσο, η χώρα μας μάλλον θα βρισκόταν σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη μου, κανάλι μεγάλο με την αριστερά έχεις ανοίξει. Γεγονός είναι ότι είναι παλιάτσος που αμείβεται με 950.000 € το χρόνο αλλά έχει πλάκα ωστόσο. Εμένα προσωπικά με διασκεδάζει. Βεβαίως, δεν ασχολείται με την πηγή του γέλιου στην πολιτική της χώρας αυτής, που είναι η κομουνιστική αριστερά με τα σφυροδρέπανα. Αστείρευτη πηγή γέλιου και τόσες πολλές κοτσάνες, που σε κάνουν να γονατίζεις απο τα γέλια, λόγω αναχρονισμού και την έλλειψη αντίληψης του τι γίνεται γύρω τους. Την εποχή του Internet, της τεχνολογίας, της παγκοσμιοποίησης των πάντων, της επέκτασης σε άλλους πλανήτες, αυτοί μιλάνε για το δίκιο του εργάτη, την αστική πάλη, Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι, η εργατική τάξη που χύνει τον ιδρώτα της κτλ κτλ

Born 22/3