Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Μας απειλείτε;


Αυτή ήταν η ερώτηση που απεύθυνε η "κομμουνίστρια" Λιάνα Κανέλλη στον Θ. Πάγκαλο, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή, τάχθηκε υπέρ της πλήρους διαφάνειας των οικονομικών των κομμάτων - και επομένως - του αυστηρού ελέγχου τους.
Ενώ η όψιμη κομμουνίστρια συνέχισε λέγοντας πως τα οικονομικά του Κ.Κ.Ε, είναι κάτι παραπάνω από διάφανα, αντιθέτως με τα παλιά τεφτέρια της Χ. Τρικούπη.  
Το καλό της υπόθεσης είναι πως ο Θ.Πάγκαλος μίλούσε μέχρι τότε γενικά για τα κόμματα, και μάλιστα για ένα θέμα που "καίει" την Ελληνική πολιτική ζωή, όταν του επιτέθηκε η δημοσιογράφος - κωλοτούμπα - θαύμα.
Ο ευτραφής (αλλά και οξυδερκής) πολιτικός απλά άδειασε την βουλευτή του Κ.Κ.Ε αυτοσαρκαζόμενος, ενώ πολύ εύστοχα επισήμανε πως μάλλον στο θέμα του ξεκαθαρίσματος της μαύρης τρύπας των οικονομικών των κομμάτων, έχει τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μαζί του.
Για να "μπαλώσει" δε την άσκοπη επίθεσή της , η κυρία Κανέλλη, εξήγησε πως εξέλαβε ως απειλή τα λόγια του αντιπροέδρου, γιατί το "ύφος" και ο "τόνος" της φωνής του, μάλλον αυτό υποδείκνυαν...

Οι μικροί Στάλιν ξαναχτυπούν: ας φανταστεί κανείς πως θα φέρονταν αυτοί οι μικροί Στάλιν, άν είχαν παραπάνω ποσοστό ή -ακόμα χειρότερα- άν είχαν την ευκαιρία (και είχαμε όλοι εμείς την ατυχία) να τους έχουμε κυβέρνηση. Κατά τα άλλα, είναι στις "δημοκρατικές" και "προοδευτικές" δυνάμεις. Ευτυχώς, κατά δήλωση της γενικής γραμματέως τους (ο πρόεδρος είναι αντιλαϊκός τίτλος), δεν έχουν καμία διάθεση να κυβερνήσουν. 
Για το οικονομικό τους θέμα όμως, οι λαϊκές μάζες (που τους τρέφουν και ιδιαίτερη εκτίμηση) θα έλεγαν: όποιος έχει τη μύγα, να τη φέρει πίσω!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια για την αγαπημένη μας Λιάνα. Από τα χρόνια της συμπόρευσης της με την δεξιά (ΚΟΔΗΣΟ) στην απόλυτη στροφή της στην αριστερά, μέχρι σήμερα, μας έχει δώσει πολλαπλά show αμέτρητης βλακείας - αγένειας - ανεύθυνου λόγου. Έτσι για πλάκα, αρκεί να θυμηθώ την έκκληση που έκανε κάποτε στον ελληνικό λαό από την τηλεόραση Δεκέμβριο μήνα, να πετάξουμε ψίχουλα στα μπαλκόνια και στα παράθυρα μας για να μην λιμοκτονούν τα πτηνά του ουρανού ! Με αυτό τον τρόπο, τα πουλιά δεν εξαφανίστηκαν από τον πλανήτη γη, και αυτό το οφείλουν στην Λιάνα! Εύγε !


Born 22/3