Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Οι γραφικοί ξαναχτυπούν!

Δανείζομαι το "νέο" απο την ιστοσελίδα της "Καθημερινής" on line:

Απουσία ΚΚΕ η βράβευση Μπαρόζο

Η Κ.Ο. του ΚΚΕ δε θα παραστεί στην τελετή βράβευσης του κ. Χ. Μ. Μπαρόζο, προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της ΕΕ, από την βουλή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και διαφωνίας συνολικά με την πολιτική και τον ρόλο της ΕΕ αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ και προσθέτει:

«Η στάση μας αυτή είναι φυσική απόρροια της γενικότερης πολιτικής μας, γιατί το ΚΚΕ με συνέπεια και σταθερότητα όλα αυτά τα χρόνια αντιπάλεψε την ΕΕ και τις επιλογές της, τις οποίες πιστά υπηρέτησε ο κ. Μπαρόζο. Το ίδιο έκαναν και οι προκάτοχοί τους και δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι τα ίδια θα κάνουν και οι όποιοι τον διαδεχθούν».

Άν είστε τόσο υπεράνω, γραφικοί κύριοι του Κ.Κ.Ε, τότε καλά θα ήταν  ή να παραχωρήσετε τις έδρες σας στην ευρωβουλή μη συμμετέχοντας στις εκλογές ή τουλάχιστον να μη συμμετέχουν οι ευρωβουλευτές σας στην ευρωβουλή, επιστρέφοντας μάλιστα την βουλευτική αποζημίωση τους: ήτοι 27.000€/2= 13.500 € που πηγαίνουν στο κόμμα σας.

Επίσης, χρήσιμο θα ήταν να προτείνατε και μια "αλτερνατίβα" για να μιλήσω στη γλώσσα σας, σε σχέση με την πολιτική που προτείνει η Ε.Ε: ένα μοντέλο ανάπτυξης βιώσιμο: να υποθέσουμε τη Β. Κορέα; την Κούβα;

Υπο την έννοια αυτή, αλλά  και πολλές άλλες, καλύτερα που δε θα βρίσκεστε στη βουλή την ώρα της βράβευσης του Μπαρόσο, γιατί έτσι θα περιφέρατε για ακόμα μια φορά το θλιβερό πολιτικό σας σαρκίο σε μέρη που ούτως ή άλλως πολιτικοί τουρίστες είστε. Παραμένετε γραφικοί, ευτυχώς όχι επικίνδυνοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: