Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μικροπρεπές τάπωμα.

Ο Γ.Α.Π έχει έναν περίεργο τρόπο μερικές φορές να επισημαίνει αυτό  που θέλει με εύστοχα και πραγματικά  παραδείγματα. Αυτό έπραξε σήμερα απέναντι στην πριγκίπισσα της ουτοπίας σε συζήτηση στη Βουλή.
Ενώ λοιπόν οι χαμέρποντες λαϊκιστές του Κ.Κ.Ε φωνασκούσαν για το καινούριο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, απειλούσαν με εκσφενδονισμό των μαριονετών του Π.Α.Μ.Ε προς πάσαν κατεύθυνσιν και τα γνωστά γραφικά, ο πρωθυπουργός τους έφερε μπροστά στο αυτονόητο:
τη διασφάλιση των υπαρχουσών θέσεων εργασίας έναντι του οριστικού χαμού τους λόγω της κρίσης.
Σα να μην έφτανε αυτό όμως, εξαπέλυσε (γλυκά και απαλά όπως συνήθως πράττει) και την παντόφλα: επεσήμανε στους σταλινικούς στην ιδεολογία και δεξιούς στην τσέπη Κ.Κ.Εδες μπρούκληδες πως οι ίδιοι στις επιχειρήσεις τους (τυποεκδοτική και 902) προέβησαν σε μειώσεις μισθών και απολύσεις, ενώ κηρύττουν μετά αληθοφανούς παρρησίας τον αποτροπιασμό τους σε τέτοιες πρακτικές.
Η ταπωμένη Αλέκα σε προφανή σύγχυση απάντησε στον Γιώργο πως όλα αυτά είναι μικροπρέπειες και δεν απαντά. Μάλλον δεν το περίμενε, καθώς μάλλον θα πίστευε πως μια τέτοια αναφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κόμματος θα ήταν χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη. Κρίμα βρε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: