Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αναδρομικά μ(όνοι).

    Ο λόγος για τους 121 βο(υ)λευτές που έκριναν πως είναι η σωστή περίοδος να διεκδικήσουν κάτι εκατομμύρια ευρώ για πάρτη τους, αναδρομικά, μια και στο παρελθόν αδικήθηκαν και δεν πήραν τις αυξήσεις που τους αντιστοιχούσαν.
   Η κίνηση αυτή των πρώην εθνοπατέρων, σίγουρα είναι η ταφόπλακα της πολιτικής και των πολιτικών στη χώρα μας. Οι πολίτες πλέον είναι τόσο εξαγριωμένοι, που  όσους αναγνωρίσουν από τη λίστα των...αιτούντων θα τους περιποιηθούν καταλλήλως στους δρόμους. Αν δηλαδή οι τελευταίοι τολμήσουν και βγουν.
   Η δημοκρατία στην Ελλάδα, έτσι τουλάχιστον όπως την ξέρουμε, πνέει τα λοίσθια. Είτε με γιαουρτώματα είτε με άλλες "μέθοδες" αυτοί που θα θελήσουν να κατέβουν "μετά από πιέσεις" όπως λένε για να σώσουν τη χώρα, θα πρέπει να το σκεφτούν διπλά και τρίδιπλα: γιατί τα περιθώρια για  προκλήσεις τέτοιου είδους, ακόμα και από απόμαχους της πολιτικής είναι εξαιρετικά στενά. Καλά που έσπευσε και ο Πετσάλνικας να διευκρινίσει πως δε θα υπογράψει για τέτοια εκταμίευση εφόσον δικαιωθούν οι προσφυγόντες. Δεν παρέλειψε να  μας θυμίσει ωστόσο πως οι βουλευτές έχουν υποστεί μειώσεις της τάξης του 45% την τελευταία διετία...(χωρίς τις επιτροπές). Κλαψ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: